top of page
  • Jari Laakso

Vaihtelua fatbikella


Suunnittelin koko kevään fatbiken kokeilua jääpyöräilyyn. Harjoitusohjelmassani on juoksua hieman liiankin kanssa, joten vaihtelu virkistää ja monipuolistaa.

Kevään viimeisillä hetkillä sainkin tilaisuuden kokeilla Feltin DD90 fatbikea – kiitos Jussin Pyöräpisteen. Kaikkiaan kokemus oli oikein mieluisa. Lauantaina tuli illalla kokeiltua pyörän toimivuutta kolmisen kilometriä. Tänään sunnuntaina aamupäivän ohjelmassa oli 21 kilometrin kierros. Intoa oli sen verran paljon, että iltasella piti vielä mennä toistamiseen ja matkaa kertyi koko testille reipas 50 kilometriä.

Aurinkoinen keli suosi, mutta samalla jäällä ollut lumi suli melkoiseksi sohjoksi, joten ajaminen oli varsin raskasta. Olipa välillä ihan pakko siirtyä pyörän talutukseenkin hetkeksi. Jään lisäksi tuli ajeltua sohjoisella soratiellä, metsäpolulla ja tietysti ihan asfaltillakin. Kaikilla pinnoilla pyörä toimi mainiosti ja ennen kaikkea parasta oli saada vaihtelua maratontreenaukseen mukavan lajin parissa – vaikkakin nyt on hieman takamus hellänä. Silti suosittelen kokeilemaan!

116 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page