top of page
  • Jari Laakso

Kiinnostava brändi jalostuu moneen


Näinhän se on. Kun brändille on tarina ja se on hyvin suunniteltu, alkaa se elämään omaa elämäänsä. Näin on käynyt meillekin. Alun perin blogimediaksi syntynyt brändimme on jalostunut jo ainutlaatuiseksi tapahtumakokonaisuudeksi The Camp sekä Maratonseikkailut Elämysmatkaksi, jonka ensimmäinen versio nähdään ensi marraskuussa Nizza-Cannes -maratontapahtuman yhteydessä. Markkinointia varten teettämämme juoksupaidat ja varsinkin yhteistyössä Mustapekan kanssa tehdyt pipot vietiin käytännössä käsissä.

Saimme myös positiivisen päätöksen kun rekisteröimme 42195 ADVENTURES -brändimme tavaramerkiksi. Joten nyt on sitten vuorossa asujen vuoro. Teimme ensin mallit, jotka suunnitteli graafisen ilmeemmekin suunnitellut AD Mika Ruottinen Avalonista. Järjestimme äänestyksen ja kun 75 % oli kiinnostunut äänestäen designimme puolesta, niin päätimme toteuttaa suunnitelmat!

Seuraavaksi neuvottelimme yhteistyökuvion suomalaisen Noname Sport Oy:n kanssa. Noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys, jonka erikoisuus on ketterä räätälöitävyys asiakkaiden toivomien värien ja designin suhteen.

Ja nyt sitten sinullakin on mahdollisuus hankkia ensimmäisestä malliston erästä oma settisi.

Tuotamme aluksi juoksuasun (takki+mustat housut) ja teknisen t-paidan ja myymme laadukkaan kokonaisuuden hintaan 150 €. Lisätietoja saat Jarilta, jari@valleys.fi tai 0400 587 253.

Laajennamme myös mallistoa sitä mukaa kun kiinnostusta tuotteiden hankintaa kohtaan ilmaantuu.

Tuote-esittelytiedot:

RUNNING JACKET PLUS: Tuulta ja vettä hylkivä harjoittelutakki hengittävästä TRAIL MICRO kankaasta. Muotoonommellut käsivarsiosat, elastiset hihansuut peukalon rei’illä sekä ventilaatioaukko selässä. Tasku rinnassa sekä takana. Useita heijastavia yksityiskohtia turvaamaan harjoittelua pimeissä olosuhteissa. Koot: 130, 150, XXS-XXXL.

RUNNING PANTS PLUS: Harjoitteluhousut tiukalla istuvuudella. Edessä hengittävää microkangasta DWR käsittelyllä ja takana elastista materiaalia. Muotoonommellut polvet, säädettävä vyötärönauha, avaintasku sekä vetoketjut pohkeissa. Useita heijastavia yksityiskohtia. Koot: 130, 150, XXS-XXXL.

RUNNING T-SHIRT: Tekninen T-paita pehmeästä TRAIL X-TECH materiaalista, jossa on erinomainen kosteudensiirtokyky. Raglanhihat sekä ergonominen muotoilu takaavat vapaat liikeradat. Koot: 130, 150, XXS-XXXL.

65 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page