top of page
  • Mika Kulju

Kunnes jälleen tapaamme!


Maratonseikkailujen parasta antia ovat ystävät, jotka ovat tulleet tutuiksi reissuilla ympäri maailmaa. Yksi heistä on Sarah Dioguardi New Yorkista. Hänet tapasimme ensimmäisen kerran Etelä-Afrikassa The Big Five Marathonin yhteydessä, ja italialaiset sukujuuret omaavan juoksijattaren mutkaton olemus teki heti lähtemättömän vaikutuksen.

Sarah lähti viime juhannuksena juostun The Big Fiven jälkeen kiertämään maailmaa ja on sillä reissulla edelleen. Pohjois- ja Etelä-Amerikan kierrosten jälkeen hän kävi Etelämantereella, josta matka jatkui Australian ja Uuden-Seelannin kautta Aasiaan. Suomeen Sarah matkasi Venäjän poikki. Kotona New Yorkissa hän aikoo olla parin kuukauden kuluttua kierreltyään sitä ennen Euroopassa.

Sarah on juossut Kiinan muuria myötäilevän The Great Wall Marathonin pari vuotta sitten. Hän antoi vinkkejä tulevaa seikkailua varten ja kertoi monia mielenkiintoisia yksityiskohtia kisasta. Muurilla on kuuma ja ilmasto on erittäin kuiva. Monet muurin portaista ovat todella korkeita. Lisäksi moni juoksija oli sairastunut reissun aikana vatsatautiin, jota jetlag oli pahentanut. Siinäpä hieman miettimistä pohjoisen pojille…

Jonain vuonna Maratonseikkailujen ohjelmassa tulee olemaan New York City Marathon Sarahin kotikulmilla. Kunnes jälleen tapaamme!

52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page