top of page
  • Jari Laakso

Aina on paras päivä aloittaa laadukkaampi elämä!


Onko aikasi rahaa, mutta kroppasi ei jaksa? Saako väsymys ajatuksesi karkailemaan tärkeiden päätösten hetkellä? Voisiko asia johtua kuntoilun puutteesta? Saisitko paremmassa kunnossa töissä enemmän aikaiseksi ja laatua elämääsi myös vapaa-ajalla? Pitäisikö asialle tehdä jotain?


Nyt on aika heittää bensaa liekkeihin ja löytää tekemisen palo uudelleen!

Yritysten ja virastojen johtotehtävissä työskenteleville suunnattu kuntoilu- ja motivointitapahtuma The Camp tekee paluun parin vuoden pakollisen koronatauon jälkeen. Tähtivieraistaan, huippuluennoitsijoistaan ja opastavista käytännön harjoituksistaan tunnettu The Camp soveltuu niin kokeneelle kuntoilijalle kuin aloittelijalle. Jokainen harjoitus räätälöidään kunkin kunto- ja taitotasolle sopivaksi. Näin osallistumiskynnys on niin matala kuin vain mahdollista. Tapahtuma on hieno tilaisuus myös verkostoitumiseen ja ryhmäytymiseen hyvinvoinnin puitteissa!

Lokakuussa 2017 Kuortaneen Urheiluopistolle kokoontui joukko ihmisiä, jotka olivat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä sekä fyysisesti että psyykkisesti. Joukko oli kaksi päivää huippuvalmentajien sparrattavana ja etsimässä uudenlaista kipinää liikuntaan. Kahden leiripäivän seurauksena syttyi ennennäkemätön innostuksen roihu, ja ensi syyskuussa järjestettävä neljäs The Camp on vielä edeltäjiäänkin timanttisempi paketti motivaatiota, innostuksen herkästi syttyvää kipinää ja tekemisen paloa.


Saamamme palautteen pohjalta The Camp keskittyy jatkossa ennen kaikkea elämänlaatuun ja monipuoliseen liikuntaharrastukseen. Mukaan voi lähteä, vaikka taustalla ei ole metriäkään liikuntaa. Ohjelma suunnitellaan siten, että jokainen pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja oman tasonsa puitteissa. Haluatko parantaa elämäsi laatua? Jos vastaat myöntävästi, olet mukana!


The Campin järjestävät yhteistyössä Kuortane Olympic Training Center ja Maratonseikkailut Oy. Yhteistyökumppaneina ovat teeman mukaiset vahvat verkkokauppatoimijat Addnature ja Bikester sekä Avalon.

85 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page