top of page
  • Jari Laakso

Firstbeat HRV Summit antoi ideoita The Campille!


Kiireiset työpäivät, kiihkeä matkustelu ja stressi ovat tuttuja jokaiselle nykyajan työelämän puurtajalle. Itse olen löytänyt kuntoilun hienoksi vastapainoksi työelämän monesti koville vaatimuksille. Suurena apuna elämäntaparemontissani on ollut Firstbeatin Hyvinvointianalyysi, joka on herättänyt minut kiinnittämään huomiota erityisesti laadukkaan yöunen merkitykseen.

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteidenn parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Sen avulla arvioidaan muun muassa stressin ja palautumisen tasapainoa, unen palauttavuutta sekä liikunnan terveysvaikutuksia.

Yhtenä Hyvinvointianalyysin tavoitteena on tunnistaa mahdolliset unta häiritsevät tekijät. Juuri siksi olin erittäin kiinnostunut Firstbeat HRV Summit 2019 -tapahtumasta, joka keräsi Helsinkiin aihepiirin huippuasiantuntijat eilen ja tänään. Oli hienoa vierailla laadukkailla luennoilla, joiden tietoa jaetaan tiivistetyssä paketissa myös meidän omassa tapahtumassamme!

Firsbeat on yhteistyökumppani Kuortaneen Urheiluopistolla järjestettävässä The Camp -tapahtumassa 26.-28. syyskuuta, jolloin tähtiesiintyjinä ovat muun muassa Ringa Ropo, Henna Virkkunen ja Tommi Pärmäkoski. Lipun hintaan sisältyvä, noin 200 euron arvoinen Firstbeatin hyvinvointianalyysi on yksi leirin kohokohdista.

Kaiken kaikkiaan kolmas hyvinvoinnin megatapahtuma The Camp on vielä edeltäjiäänkin timanttisempi paketti motivaatiota, innostuksen herkästi syttyvää kipinää ja tekemisen paloa. Saamamme palautteen pohjalta The Camp keskittyy jatkossa ennen kaikkea elämänlaatuun ja monipuoliseen liikuntaharrastukseen. Mukaan voi lähteä, vaikka taustalla ei ole metriäkään liikuntaa. Ohjelma suunnitellaan siten, että jokainen pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja oman tasonsa puitteissa.

Nähdään Kuortaneella!

33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page