top of page
  • Mika Kulju

Kaksi vuorokautta innostuksen paloa Kuortaneen Urheiluopistolla!

Päivitetty: 4. toukok. 2020


Olen nähnyt ja kokenut matkan varrella urheilun ja liikunnan parissa kaikenlaista, mutta silti Maratonseikkailut Firstbeat Camp Kuortaneen Urheiluopistolla menee elämyksenä top kymppiin! Oli uskomattoman hienoa nähdä kaikki se innostus, joka osallistujista suorastaan paloi kipinän syttyessä. Kokonaan oma lukunsa ovat leirin jälkeen lenkkeilystä tehdyt naamakirjan postaukset, jotka kertovat palon kasvaneen roihuksi. Ennen kaikkea oli todella hienoa tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Minulle on tullut sellainen fiilis, että Kuortaneella kasvoi parin päivän aikana samanhenkinen yhteisö!

Maratonseikkailut Firstbeat Camp sisälsi muun muassa ohjattuja juoksu-, voima- ja lihashuoltoharjoituksia sekä koko joukon luentoja. Ohjaajina ja luennoitsijoina olivat muun muassa Tapio Korjus, Riikka Sarasoja-Lilja, Mikko Lilja, Heidi Tuohimaa-Niemelä, Timo Sydänmaanlakka, Jaakko Kotisaari sekä tietenkin maratonseikkailijat. Erityiskiitoksemme menee Kuortaneen Urheiluopiston toimitusjohtajalle Jussi Töyrylälle, joka hoiti järjestelyt rautaisella ammattitaidolla.

Luentojen aiheet käsittelivät muun muassa harjoittelua ja palautumista, laadukasta ravintoa, elämäntaparemonttia sekä liikkumista motivoivana elämäntapana. Todellisen elämyksen osallistujat saivat 110 pakkasasteen huippukylmässä, joka jäi jokaiselle takuuvarmasti mieleen.

Kuortaneen päivät tarjosivat myös kaksi hienoa uutista. Palaute oli tuoreeltaan niin hienoa, että yhteistyö Kuortaneen Urheiluopiston kanssa jatkuu. Seuraavan kerran tapaamme leirin merkeissä 20.-22.9.2018. Edulliseen ennakkohintaan voit ilmoittautua jo nyt! Leirin luennoitsijat julkaistaan jo marraskuun aikana. Takaamme, että luvassa on jälleen todellisia tähtinimiä!

Kuortaneella lanseerattiin myös Maratonseikkailujen yhteistyö matkatoimisto Björk & Boströmin kanssa. Ensimmäisen Maratonseikkailut elämysmatkan kohde on Marathon des Alpes-Maritimes, joka juostaan Nizzasta Cannesiin 4.11.2018. Reitti on hieno ja Maratonseikkailijat testasivat sen vuonna 2013. Kerromme lisää siitä seikkailusta vielä tässä kuussa erillisessä blogissa. Ensimmäiset ennakkoilmoittautumiset otettiin vastaan jo Kuortaneella!

Kaikkiaan Maratonseikkailut Firstbeat Camp osoitti, että olemme oikealla tiellä. Laadukas liikunnallinen elämäntapa kiinnostaa ihmisiä ja vetää mukaansa samanhenkiseen porukkaan kokemaan elämyksiä ja oppimaan uutta. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuja!

#KuortaneenUrheiluopisto #TimoSydänmaanlakka

409 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page