top of page
  • Mika Kulju

The Camp 3.0 toi hyvän fiiliksen – vuoden päästä uudelleen 24.–26.9.2020!


Viime viikon The Camp 3.0 oli tunnelmaltaan jopa suurempi menestys kuin järjestäjät olisivat voineet ennakkoon otaksua. Esiintyjät olivat todellakin huippuluokkaa, ja ennen kaikkea osallistujat loivat leirille hienon fiiliksen. Jokainen näytti nauttivan siitä, että pääsi tekemään treenejä omalla tasollaan. Hyvä fiilis näkyi osallistujista! Juuri se teki tapahtumasta parhaan tähän asti järjestämistämme.

The Camp 3.0 alkoi torstaina klo 14 ja kaikki lähti sujumaan alusta alkaen erittäin positiivisissa merkeissä. Kuortaneen Urheiluopiston toimitusjohtaja ja tapahtuman moderaattori Jussi Töyrylä avasi leirin ja energinen Jari Laakso kertoi Maratonseikkailuista. Ensimmäisenä fyysisenä harjoituksena kävimme ajelemassa leppoisan lenkin fatbikeillä Liljan Mikon johdolla. Pyöräilyn vaihtoehtona oli kuntosalitreeni. Toisena harjoituksena oli Riikka Sarasoja-Liljan vetämä venyttelysessio, joka herätteli ainakin minut jälleen kerran lihashuollon tärkeyteen.

Perjantaina puoli seitsemältä olin vetämässä reilun parinkymmenen minuutin aamulenkin samalla reitillä, jonka suunnittelin jo viime syksynä. Juoksijoita oli aamu-usvan keskellä seitsemän kappaletta. Päivän ensimmäinen luennoitsija oli Suomen Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara, joka oli todella hyvä esiintyjä. Tammivaara kertoi mielenkiintoisesti Susijengin tarinan rakentamisesta. Seuraavaksi vuorossa oli Liljan pariskunnan vetämä painijoiden treeni molskilla. Kyseinen lihaskuntoharjoitus oli erittäin positiivinen kokemus.

Lounaan jälkeen sympaattinen Tommi Pärmäkoski luennoi Sebastian Vettelin ja jääkiekkoilijoiden harjoittelusta. Firstbeatin Jaakko Kotisaaren esityksen ja analyysien purkamisen sekä Hintsa Performancen Mikko Liljan osallistujia mukavasti haastavan esityksen jälkeen iltapäivän tähtiesiintyjä oli Henna Virkkunen, joka kertoi juoksuharrastuksestaan ja liikunnan sovittamisesta haastavaan työelämään. Virkkusen spontaanin esityksen jälkeen kävimme porukalla tutustumassa tänä vuonna valmistuneeseen jalkapallohalliin. Iltapäivän lopun ohjelmassa oli mainio noin tunnin pituinen sauvakävelylenkki, jonka veti Riikka Sarasoja-Lilja.

Lauantaina puoli kahdeksalta olin vetämässä aamulenkin tutulla reitillä. Aamun avasi kaikkien tuntema Ringa Ropo, jonka esitys kertoi liikunnan riemun uudelleen löytämisestä ja painonhallinnasta. Ropon esityksen jälkeen leirin päätöksenä esiintyi Kuortaneen Urheiluopiston rehtori Tapio Korjus, joka kertoi huippu-urheilun annista tavalliselle kuntoilijalle.

The Campilla jokainen osallistuja otti Hintsa Performancen luennon mukaisesti henkilökohtaisen tavoitteen, jolla on sparraaja. Oma tavoitteeni on alkaa venyttelemään säännöllisesti kolme kertaa viikossa. Seuraavan kerran kun tapaamme 24.–26. syyskuuta 2020 olen notkeammassa kunnossa kuin nykyään. Tälle lupaukselle riittää takuuvarmasti sparraajia osallistujien joukosta enemmän kuin yksi!

99 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page