top of page
  • Mika Kulju

Henna Virkkunen on The Campin tuorein tähtikiinnitys!


Jokainen suomalainen tietää europarlamentaarikko Henna Virkkusen, mutta ihan kaikki eivät tiedä lahjakkaasta naisesta tätä puolta:

”Olen alusta saakka tykännyt osallistua juoksutapahtumiin, ennen kaikkea niiden tunnelman ja yhteisöllisyyden vuoksi, mutta tuovathan ne myös ryhtiä ja rytmiä omaan harjoitteluun. Vähintään kerran kuukaudessa laitan numerolapun rintaan.”

Näin kirjoitti Henna Maratonseikkailujen vierailevana blogistina syyskuussa 2017. Nyt meillä on suuri ilo kertoa, että sama nainen on yksi tähtipuhujistamme The Campilla Kuortaneen Urheiluopistolla 26.-28. syyskuuta! Henna kertoo omasta monipuolisesta liikuntaharrastuksestaan ja treenien sovittamisesta työntäyteiseen sekä kiireiseen arkeen. The Campin muista tähtiesiintyjistä on julkistettu tähän mennessä Ringa Ropo ja Tommi Pärmäkoski.

Myös Ringa Ropon tuntevat kaikki suomalaiset. Hän on naisten pituushypyn Suomen ennätyksen haltija tuloksella 685 ja kahdeksankertainen Suomen mestari. Hänen parhaat arvokisasaavutuksensa ovat Tokion MM-kisojen 1991 yhdeksäs sija sekä pronssimitali EM-hallikisoista 1989. Ringa on tehnyt urheilun ja liikunnan parissa erittäin monipuolisen uran sekä kentällä että järjestötehtävissä. Hän puhuu Kuortaneella liikunnan merkityksestä elämänlaatuun omien kokemustensa kautta.

Tommi Pärmäkoski on urheiluvalmentaja, joka on tottunut työskentelemään maailman huippujen kanssa. Pärmäkoski oli F1-kuski Sebastian Vettelin kuntovalmentajana vuodet 2008–2011, jolloin moninkertainen maailmanmestari harjoitteli muun muassa Kuortaneella. Kaudesta 2017 lähtien Tommi on toiminut C Moren studiossa Formula-asiantuntijana.

Tommi on itsekin kovakuntoinen kaveri, mutta suksilla hän ei pärjää vaimolleen Kristalle, joka on viime vuosien menestynein suomalainen naishiihtäjä. Kuortaneella Tommi puhuu kuntoilun aloittamisen ja säännöllisen harjoittelun suunnittelusta. Samalla hän kertoo, mitä tavallinen kuntoilija voi oppia maailman huipuilta.

Kaiken kaikkiaan kolmas hyvinvoinnin megatapahtuma The Camp on vielä edeltäjiäänkin timanttisempi paketti motivaatiota, innostuksen herkästi syttyvää kipinää ja tekemisen paloa. Saamamme palautteen pohjalta The Camp keskittyy jatkossa ennen kaikkea elämänlaatuun ja monipuoliseen liikuntaharrastukseen. Mukaan voi lähteä, vaikka taustalla ei ole metriäkään liikuntaa. Ohjelma suunnitellaan siten, että jokainen pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja oman tasonsa puitteissa. Lisäksi lipun hintaan sisältyvä Firstbeatin hyvinvointianalyysi on yksi leirin kohokohdista.

Lisää tähtiesiintyjien julkistuksia on luvassa talven mittaan!

305 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page