top of page
  • Jari Laakso

Energiaa Kyänin tuotteista


Innostukseni Kyänin tuotteita kohtaan alkoi kaveruudestani Alatalon Seijan kanssa. Tunnen Seijan töiden parista jo parinkymmenen vuoden takaa. Hän kertoi noin pari vuotta sitten Kyänista huomattuaan sosiaalisen median kautta aktiivisen juoksuharrastukseni. Keskustelun myötä päädyin jonkun ajan päästä testaamaan tuotteita. Sen jälkeen tuotteet ovat olleet olennainen lisä ruokavaliossani. Samaan aikaan Seija on sitten innostunut itsekin juoksuharrastuksen pariin. Hän oli mukana elämysmatkallamme Ranskan Rivieralla ja juoksi hienosti läpi puolimaratonin.

Oma suosikkini Kyänin valikoimasta on Sunrise, koska se antaa hienon lähtöpotkun päivään. Sunrisen ainesosia ovat esimerkiksi mustikat, granaattiomenat, karpalot, viinirypäleet, amlamarja, ginsengjuuri, pinaatti, vadelmat ja acaimarjat. Olen käyttänyt tuotetta nyt noin puolitoista vuotta ja ilman sitä ei aamu enää käynnisty. Sunrise antaa todellakin nopeasti energiaa ja jaksamista päivään. Olen lisäksi käyttänyt Sunrisea myös pitkien lenkkien yhteydessä sekä ennen että joskus myös jälkeen.

Joskus olen hakenut lisäenergiaa päivään tuoteperheestä, johon kuuluvat Nitro FX, Nitro Xtreme ja Nitro Powder. Ne sisältävät kaikki Kyänin korkealaatuisia raaka-aineita mukaanlukien noni-hedelmän mehu. Nitro Xtreme on minulle vakiotuote, koska olen huomannut sillä olevan juuri niitä vaikutuksia mitä se lupaakin.

Illan päätteeksi ruokavalioni täydentyy Sunsetilla, joka on laadukas yhdistelmä Omega-3-rasvahappoja EPA ja DHA. Se sisältää myös tervetulleen lisän E- ja A-vitamiinia sekä välttämätöntä D-vitamiinia. Erilaisia omegoita olen syönyt jo pitkään. Noin puolitoista vuotta sitten siirryin käyttämään Sunsetia ja siitä saakka olen ollut tuotteen tyytyväinen käyttäjä. Mainiona erikoisuutena Sunsetissa on se, että se suositellaan ottamaan nukkumaan mennessä, jolloin hyöty tulee korostuneesti käyttöön yön aikana.

Kokemukseni Kyänin tuotteista olivat niin positiivisia, että ne päätyivät myös verkkokauppaamme. Kyäni on myös yhteistyökumppanimme The Camp -tapahtumassa Kuortaneen Urheiluopistolla.

50 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page