top of page
  • Mika Kulju ja Jari Laakso

Ringa Ropo ja Tommi Pärmäkoski The Camp 3.0:n ensimmäiset tähtikiinnitykset!

Päivitetty: 4. toukok. 2020


Lokakuussa 2017 Kuortaneen Urheiluopistolle kokoontui joukko ihmisiä, jotka olivat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä sekä fyysisesti että psyykkisesti. Joukko oli kaksi päivää huippuvalmentajien sparrattavana ja etsimässä uudenlaista kipinää liikuntaan. Kahden leiripäivän seurauksena syttyi ennennäkemätön innostuksen roihu, ja joukosta kasvoi oma yhteisönsä.

Nyt tästä yhteisöstä on kasvanut kokonainen heimo, sillä ensi syyskuussa (26.-28.9.2019) järjestettävä kolmas hyvinvoinnin megatapahtuma The Camp on vielä edeltäjiäänkin timanttisempi paketti motivaatiota, innostuksen herkästi syttyvää kipinää ja tekemisen paloa.

Saamamme palautteen pohjalta The Camp keskittyy jatkossa ennen kaikkea elämänlaatuun ja monipuoliseen liikuntaharrastukseen. Mukaan voi lähteä, vaikka taustalla ei ole metriäkään liikuntaa. Ohjelma suunnitellaan siten, että jokainen pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja oman tasonsa puitteissa. Lisäksi lipun hintaan sisältyvä Firstbeatin hyvinvointianalyysi on yksi leirin kohokohdista.

Aiempien tapahtumien esiintyjistä mainittakoon mm. sellaiset tähdet kuin Leo-Pekka Tähti ja Mervi Kallio. Alusta saakka The Campin kuntoiluosuuksista vastanneet Tapio Korjus, Mikko Lilja ja Riikka Sarasoja-Lilja ovat mukana myös vuonna 2019. Seuraavan The Campin tähtiesiintyjistä voidaan jo nyt mainita Ringa Ropo ja Tommi Pärmäkoski. Ja lisää on vielä luvassa!

Haluatko parantaa elämäsi laatua? Jos vastaat myöntävästi, olet mukana!

Yrityksille The Camp on energinen vaihtoehto yhdistää vaikkapa hallituksen, johtoryhmän, myyntiryhmän tai muun henkilöstöryhmän tapaaminen. Lisäksi pääsylippu toimii hyödyllisenä joululahjana henkilöstölle, asiakkaille tai muille sidosryhmille.

Ota yhteyttä niin katsotaan sopiva The Camp -lippupaketti:

Jari Laakso, 0400 587 253, jari@valleybros.fi

Tony Svartsjö, 0500 517 236, info@speedpassion.fi

152 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page