top of page
  • Mika Kulju

The Campista rakennetaan oma brändi

Päivitetty: 4. toukok. 2020


Moni pitää syksyä masentavana, talvea odottavana vuodenaikana, mutta minun mielestäni se on kaikkea muuta. Kuuman kesän jälkeen kuulaan raikkaat aamut tarjoavat hienoja elämyksiä juoksijoille, ja varsinkin pohjoisessa ruska luo maisemiin upean väriloiston. Lisäksi tykkään syksyisessä sateessa juoksemisesta. Sateella ilma tuntuu happirikkaalta ja muutenkin lenkkeilyssä on silloin alkukantaisen seikkailun makua. Jostain syystä olen pitänyt sateessa juoksemisesta lapsesta saakka. Hullulla on halvat huvit!

Lopuillaan oleva syksy on myös Maratonseikkailuille uusien tuulien aikaa, sillä moni asia on edennyt suotuisasti. Varsinkin valmennustapahtuma The Campin kehitysnäkymät näyttävät erinomaisilta. The Camp järjestettiin Kuortaneen Urheiluopistolla toisen kerran syyskuussa ja saamamme palaute oli jälleen erittäin positiivista. Sen vuoksi liikuntakipinän sytyttämiseen tähtäävä tapahtuma on jatkossa kokonaan oma tuotteensa ja brändinsä.

The Camp saa oman nettisivunsa ja some-kanavansa 8. marraskuuta, jolloin ensi vuoden tapahtumamyynti käynnistyy. Samalla julkaisemme ensimmäiset kolme tulevaa tähtiluennoitsijaamme. The Camp 3.0 on Kuortaneella 26.-28. syyskuuta 2019, joten päivämäärät kannattaa merkitä kalenteriin hyvissä ajoin. Tavoitteenamme on tehdä tapahtumasta entistäkin parempi!

Saamamme palautteen pohjalta The Camp keskittyy jatkossa ennen kaikkea elämänlaatuun ja monipuoliseen liikuntaharrastukseen. Mukaan voi lähteä, vaikka taustalla ei ole metriäkään liikuntaa. Ohjelma suunnitellaan siten, että jokainen pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja oman tasonsa puitteissa.

Maratonseikkailut jatkaa liikunnalliseen elämäntapaan keskittyvänä blogimediana ja The Campin taustalla olevana osakeyhtiönä. Lisäksi tulemme kehittämään rekisteröityä 42195 Adventures -brändiä, joka on saavuttanut suosiota ja kiinnostusta urheiluvaatteiden saralla. Yhteistyössä No Namen kanssa suunniteltuja asujamme voi ostaa verkkokaupastamme, josta on linkit myös yhteistyökumppaneidemme Kyänin ja WellO2:n tuotteisiin.

Seikkailun pariin pääsemme seuraavan kerran marraskuun alussa, jolloin palaamme Nizzan ja Cannesin upealle reitille Ranskan Rivieralle. Sitä ennen Jari kertoo ensi viikolla kuulumisensa Maltan lenkkimaastoista.

46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page