top of page
  • Mika Kulju

The Camp 2.0 sytytti kipinän roihuksi!


Kuortaneen Urheiluopistolle kerääntyi 20.-22. syyskuuta innostunut joukko kuntoilukipinän etsijöitä ja myös kokeneempia liikkujia. Parissa päivässä kipinä sytytti jälleen roihun, sillä The Campin ympärille syntynyt ”heimo” kasvoi monella entistäkin innokkaammalla oman elämänsä voittajalla. The Camp 2.0 olikin huikea paketti liikunnan inspiraatiota ja asenteen voimaa!

Tapahtuman luennoitsijoista Leo-Pekka Tähti oli sukunimensä veroinen. Moninkertainen arvokisavoittaja kertoi asenteensa synnystä, lapsuudestaan ja nuoruusvuosistaan. Kaikille kuulijoille välittyi kuva pojasta, joka kasvoi mieheksi mielenkiintoisen ja ajoittain kivisenkin tien kautta. Kiteytettynä Tähden erinomaisen luennon viesti oli, että periksi antaminen ei ole voittajalle vaihtoehto. Tämä pätee urheilun lisäksi muuhunkin elämään. Siitä Tähti on esimerkiksi parhaasta päästä.

The Campin tähti oli myös moderaattorina toiminut Mervi Kallio, joka valloitti yleisön positiivisella olemuksellaan ja osallistumalla leiriläisten mukana kaikkiin ohjattuihin harjoituksiin. Televisiosta tuttu Kallio onkin eloisa urheilunainen, joka harrastaa intohimoisesti kuntoilua eri muodoissaan. Hän on tehnyt aikoinaan uran myös lentoemäntänä, joten työssä matkustaminen on hänelle tuttua muutenkin kuin vain Formula 1:n kiihkeästä maailmasta. Kallio oli juuri oikea henkilö kertomaan, miten ammatissaan paljon matkustava uraihminen suunnittelee kuntoilunsa.

Omassa kastissaan oli myös Tarja Virolaisen energinen esitys. Virolainen aloitti juoksuharrastuksensa vasta nelikymppisenä, mutta laji vei hänet kerralla mennessään. Virolainen on tähän mennessä juossut ensimmäisenä suomalaisena naisena kaikki kuusi World Marathon Majors -sarjaan kuuluvaa maratonia: Tokio, Boston, Lontoo, Berliini, Chicago ja New York. Seuraavaksi hänen tähtäimessään on juosta maraton kaikilla maailman mantereilla. Luennollaan Virolainen käsitteli suhdettaan juoksuun kirjassaan Juoksijan sielu, joka ilmestyi tammikuussa.

Osallistujien erityiskiitokset menivät fyysisten harjoitusten ohjaajille, Riikka Sarasoja-Liljalle ja Mikko Liljalle. Heidän innostavaa esimerkkiään oli leiriläisten helppo seurata. Kukaan Riikan ja Mikon treeneihin osallistunut ei ihmettele, miksi palaute oli lähinnä ylistävää.

Nämä olivat vain muutamia tähtihetkiä The Camp 2.0:n kahden ikimuistoisen päivän annista. Suuri kiitos onnistuneesta tapahtumasta menee yhteistyökumppaneille: Kuortaneen Urheiluopisto, Firstbeat, WellO2, Kyäni ja Arctic Super Foods.

Palaamme The Camp 3.0:n merkeissä syyskuussa 2019!

101 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page