top of page
  • Mika Kulju

Ole oman elämäsi voittaja


Lokakuussa 2017 Kuortaneen Urheiluopistolle kokoontui joukko ihmisiä, jotka olivat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä sekä fyysisesti että psyykkisesti. Joukko oli kaksi päivää huippuvalmentajien sparrattavana ja etsimässä uudenlaista kipinää liikuntaan.

Kahden leiripäivän seurauksena syttyi ennennäkemätön innostuksen roihu, ja joukosta kasvoi oma yhteisönsä. Lue lisää blogista!

Nyt tästä yhteisöstä on kasvamassa kokonainen heimo, sillä ensi syyskuussa (20.-22.9.2018) järjestettävä

toinen The Camp on vielä edeltäjäänsäkin timanttisempi paketti motivaatiota, innostuksen herkästi syttyvää kipinää ja tekemisen paloa. Haluatko olla oman elämäsi voittaja? Jos vastaat myöntävästi, olet mukana tapahtumassa, jonka ensimmäiset huippuesiintyjät julkaistiin joulukuussa.

Leo-Pekka Tähti on suomalaisen sisun perikuva vailla vertaa ja omassa urheilulajissaan elävä legenda! Hän on juuri oikea ihminen puhumaan asenteen merkityksestä elämässä, urheilussa ja kuntoilussa. Monet esteet urallaan kukistanut Leo-Pekka on muun muassa viisinkertainen paralympialaisten voittaja pyörätuolikelauksessa ja Vuoden Urheilija 2016. Hänen nimissään on myös pyörätuolikelauksen T54-luokan 100 metrin maailmanennätys. Leo-Pekka kertoo, mistä hän ammentaa päivittäisen energiansa vaativiin harjoituksiin ja arjen rutiineihin.

Mervi Kallio on Suomen suosituimpia tv-esiintyjiä,

jonka tuntevat MTV Sportin lähetysten ansiosta kaikki urheilua seuraavat naiset ja miehet. Hän ei pelkää ottaa työssään koviakaan haasteita vastaan, mikä vaatii rautaista kuntoa. Kallio onkin energinen urheilunainen, joka harrastaa intohimoisesti kuntoilua eri muodoissaan. Hän on tehnyt aikoinaan uran myös lentoemäntänä, joten työssä matkustaminen on hänelle tuttua muutenkin kuin vain Formula 1:n kiihkeästä maailmasta. Kallio onkin oikea ihminen kertomaan, miten ammatissaan paljon matkustava uraihminen suunnittelee kuntoilunsa.

Tapio Korjus on suomalaisen urheilun elävä legenda. Hän on keihäänheiton olympiavoittaja, joka toimii Kuortaneen urheiluopiston rehtorina ja valmennuskeskuksen johtajana. Tapion kokemus urheilun ja liikunnan maailmasta hakee vertaistaan koko Suomessa. Liikuntatieteiden maisteri on myös suosittu luennoitsija. Tapio kertoo, mitä huippu-urheilun valmennuksella on annettavana kuntoilijan arkeen. Tapiolta kannattaa ammentaa oppeja omia tavoitteita varten – olipa kysymys sitten ensimmäisen askeleen ottamisesta tai vaikkapa maratonin juoksemisesta!

Miksi juoksen? Tähän kysymykseen on moni juoksemista harrastava joutunut vastaamaan, joko itsellensä tai muille. Juokseminen on ihmiselle luontainen liikkumismuoto, mutta kuinka siitä tulee harrastus tai peräti elämäntapa, joka saa ihmisen matkustamaan maailman ääriin?

Tarja Virolainen aloitti juoksuharrastuksensa vasta nelikymppisenä, mutta laji vei hänet kerralla mennessään. Virolainen on tähän mennessä juossut ensimmäisenä suomalaisena naisena kaikki kuusi World Marathon Majors -sarjaan kuuluvaa maratonia: Tokio, Boston, Lontoo, Berliini, Chicago ja New York. Seuraavaksi hänen tähtäimessään on juosta maraton kaikilla maailman mantereilla. Virolainen käsittelee suhdettaan juoksuun kirjassaan Juoksijan sielu, joka ilmestyy 4.1.2018.

94 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page