top of page
  • Mika Kulju

Maratonseikkailut Firstbeat Camp lokakuussa!

Päivitetty: 4. toukok. 2020


Ensimmäinen Maratonseikkailut Firstbeat Camp järjestetään Kuortaneen Urheiluopistolla 5.-7. lokakuuta. Meillä on nyt suuri ilo julkaista ohjelma ja aikataulut. Esiintyjälistamme on vähintäänkin vakuuttava!


Timo Sydänmaanlakka on työskennellyt Firsbeatin hyvinvointitoimintojen esimiehenä vuodesta 2013 ja hänellä on kokemusta henkilöstöjohdon hyvinvointiratkaisuista yli kymmenen vuoden ajan.

Mikko Lilja on liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen, jolla on monipuolista kokemusta valmentamisesta aina työnhyvinvointiasiakkaista huippu-urheilijoihin. Lilja on erikoistunut yksiölliseen ja kokonaisvaltaiseen valmentamiseen pysyvien ja mitattavien muutosten aikaansaamiseksi.

Riikka Sarasoja-Lilja on hiihtänyt maailman huipulla Suomen maajoukkueessa. Hän on MM-pronssimitalisti vuodelta 2013 Val di Fiemmen kisoista. Lopetettuaan hiihtouransa vuonna 2015 Sarasoja-Lilja on tehnyt uraa fysiikkavalmentajana, joka on vetänyt muun muassa juoksukouluja.

Tapio Korjus on keihäänheiton olympiavoittaja, joka toimii Kuortaneen urheiluopiston rehtorina ja valmennuskeskuksen johtajana. Korjuksen kokemus urheilun ja liikunnan maailmasta hakee vertaistaan koko Suomessa. Liikuntatieteiden maisteri Korjus on myös suosittu luennoitsija.

Christian Haglundilla on yli kymmenen vuoden kokemus yritysjohtajien, huippu-urheilijoiden ja tavallisten kuntoilijoiden fyysisestä valmennuksesta. Vuonna 2006 hän perusti oman kuntoklubinsa, jonka nimi on Elite Trainers. Nykypäivänä Elite Trainers on alansa kunnioitetuimpia yrityksiä Suomessa.

Heidi Tuohimaa-Niemelä on työhyvinvoinnin kehittämispäällikkö Työeläkevakuutusyhtiö Elossa, jonka päivittäisessä tekemisessä suunnitellaan ja toteutetaan toimenpiteitä, joilla työelämä pysyisi mielekkäänä ja jaksaminen hyvällä tasolla. Nämä asiat ovat tärkeitä meille kaikille.

Lisäksi puheenvuoron saavat Kuortaneen Urheiluopiston toimitusjohtaja Jussi Töyrylä sekä Maratonseikkailut Oy:n perustajat.

Kahden päivän tehopaketti on tarkoitettu kaikenlaisille kuntoilijoille aloittelijasta maratoonariin. Jokaisen henkilökohtainen kuntotaso otetaan huomioon harjoituksissa. Olipa vauhtisi mikä tahansa, lenkille löytyy aina kaveri mukaan.

Katso ilmoittautuminen, aikataulu ja esiintyjät: www.maratonseikkailut.com/camp

553 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page